top of page
taart.png

JAGERSLIGA

JAAR

IN 10 CIJFERS

Beste jager, drijver, sportschutter, natuurliefhebber,

Beste lid van de Jagersliga,

 

Het belangrijkste deel van ons jachtseizoen ligt - net als het jaar 2021 - grotendeels achter ons. 

We hopen dat je tevreden naar 2021 kan terug kijken. Net zoals we hopen dat ieder van jullie zijn stuk(ken) grof- en klein wild heeft kunnen strekken in fijn gezelschap. 2 periodes die ten einde komen - een nieuw jaar strekt zich voor ons uit.

 

Als kersverse organisatie hebben wij ons eerste levensjaar achter de rug - en wat voor een jaar was dat!

Meer dan 1400 leden sloten zich ondertussen aan, we hebben meer dan 90.000 mensen bereikt via Facebook en hebben al meer dan 3000 volgers. Ons Youtube kanaal bouwt , net zoals onze Instagram, ook stilaan een trouw publiek op. Halverwege 2021 werd onze maandelijkse nieuwsbrief gelanceerd. We werden als nieuwe organisatie ook erkend als officiële gesprekspartner van de Vlaamse Overheid. Allemaal zaken die vanzelfsprekend lijken, maar die zonder de 12 bestuurders/vrijwilligers en alle regionale teammedewerkers niet mogelijk zouden zijn geweest!

 

2022 moet het jaar van de bevestiging worden! Als we willen wegen op het beleid en willen blijven jagen, dan moet ons ledenaantal stijgen. Dat wordt onze grootste uitdaging: jullie als bestaand lid bevestigen dat wij jullie lidmaatschap verdienen. Daarnaast moeten we blijven nieuwe leden overtuigen om ons te steunen. Ideeën hebben we genoeg - we kijken ernaar uit om begin volgend jaar die in de praktijk om te zetten.

 

Wij wensen jullie van harte een gezond, liefdevol en succesvol 2022 toe,

 Team Jagersliga 

bottom of page