top of page
logo.png

HAARWENSEN

Haarwensen?

 

Jaarlijks verliezen net als Birte, zo'n 400 à 500 kinderen hun haar als gevolg van chemotherapie, bestralingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid). Een kwalitatief goed haarwerk is duur. Het kost zo’n € 1.500 en is niet voor elke ouder betaalbaar. Om die reden werd Haarwensen opgericht. Inmiddels heeft de vzw in België al 117 kinderen heel erg blij gemaakt met een kosteloos haarwerk (gemaakt van écht haar)!

Rob en Loes (de ouders van Birte) steunen dit initiatief 100% en organiseren op 25 september 2022 samen met familie en vrienden een pastadag ten voordele van Haarwensen. Ook Jagersliga ondersteunt dit goede doel met volle overtuiging en verschillende bestuursleden helpen bij de organisatie. Wij roepen alle leden ook op om ofwel mee te komen genieten van de verschillende overheerlijke zelfgemaakte pasta's, of om een donatie te doen voor dit goede doel.

Wil jij dit goede doel ook steunen?

 

Stuur gewoon een mailtje naar haarwensen@jllc.be en laat weten welk uur, met hoeveel personen en welke keuze van pasta's jullie willen. Daarna schrijf je het totaalbedrag over op rekening BE40 7340 6276 4463 van de oma van Birte, Tony Kersten.

Kan je er niet bij zijn? Doneer dan via onderstaande PayPal-knop op de Jagersliga-rekening met een bedrag naar keuze en help mee om terug een lach op het gezicht van een kind te toveren. Op 25/09 storten wij dan het integrale bedrag door naar Haarwensen. Alvast hartelijk dank bij voorbaat! 

PayPal ButtonPayPal Button
shutterstock_12184903.jpg
prijslijst.jpg
pasta carbonara klein.png

Waar en wanneer?

De pastadag gaat door op zondag 25 september in zaal Sint-Hubertus, Dorpstraat 26, 3910 te NeerpeltJe kan komen eten van 11u tot 14u of van 17u tot 20u.

Meer info?

Bel even met de mama van Birte op het nummer 0486 78 19 58 of met de oma van Birte op 0494 66 96 72

Er hebben al heel veel jagers laten weten dat ze aanwezig zullen zijn, zorg dus dat je er ook bent om er samen een prachtige dag van te maken en te tonen dat jagers niet alleen een hart voor de natuur hebben!

Team Jagersliga

pasta scampi klein.png
bottom of page