top of page
webpagina banner.png
by team w.png

08/09/2023

PARADIJSWEG 59 JABBEKE

WELKOM VANAF 19u00

summer2.png
after2.png
logo JOTL.png
Jagersliga tent.jpg
Jagersliga tent.jpg

Om de zomer af te sluiten en het jachtseizoen op gang te trekken, geeft Jagersliga Team-W op 8 september een spetterend 'After Summer Event' We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een avond vol plezier en gezelligheid op deze prachtige locatie nabij Brugge!  

Naast testen van een hele reeks nachtzichtkijkers en geluid uit een jachthoorn proberen krijgen bij de mensen van de Jachtwacht jachthoornblazers, komt ook Evolve uitleg geven over de jacht-ehbo-workshops die wij binnenkort met hen organiseren. Vragen over richtkijkers? Er zijn verschillende wapenhandelaars aanwezig en Clem Vanhee toont je hoe je je jachtmessen vlijmscherp kan houden. Een avond waar je je niet zal vervelen!

Daarnaast is er uiteraard volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, verhalen te delen en te genieten van een heerlijk drankje, hamburgers en worsten. 

Jagersliga is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en/of diefstal op de terreinen.

Image by Jonatan Pie

DANK AAN ONZE PARTNERS!

Oprechte dank en waardering aan onze partners voor jullie steun en samenwerking! Jullie zijn meer dan alleen partners; jullie zijn onze medestanders en vrienden. Jullie helpen ons niet alleen om te groeien, maar hebben ook bijgedragen aan de ontwikkeling van Jagersliga op verschillende niveaus. Klik op de logo's om contact op te nemen met onze partners!

Wil je ook deel uitmaken van ons partnerteam? Interesse om een tentje op te zetten op ons event? Klik op de knop voor alle info.

Jagersliga tent.jpg

Breng ook familie, vrienden, kennissen en buren mee om hen met Jagersliga kennis te laten maken!

Om een zicht te hebben op het aantal aanwezigen, vragen we om je via onderstaand formuliertje te registreren. 

Je ontvangt 2 GRATIS drankjes bij registratie! 

Alvast dank bij voorbaat en tot 8 september!

JAGERSLIGA TEAM-W

shutterstock_614639066-2.jpg

REGISTREER & ONTVANG 2 GRATIS DRANKJES OP HET EVENT VAN 8 SEPTEMBEr!

Bedankt om het formuliertje op te sturen en tot 8 september!

bottom of page