top of page
jllc-01.png
kaart.png

26/08/2023

Moststraat Lochristi

entree via N445 volgen zandgroeve

WELKOM VANAF 12u00

Jagersliga tent.jpg

Om de zomer af te sluiten en het jachtseizoen op gang te trekken, gaf Jagersliga Team-O op 26 augustus hun 'Jagersliga On Tour EventEr waren verschillende leuke activiteiten voorzien. Naast Sam Neyt die een demo kwam geven van zijn eigen reeks lokfluiten, kon je er ook zelf eens proberen om geluid uit een jachthoorn te krijgen, want de Jachtwacht jachthoornblazers waren net als die van Botermelck - La Garenne present! Ook Calmont Gundogs kwamen om demo's te geven met jachthonden. 

Daarnaast was er uiteraard volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, verhalen te delen en te genieten van een heerlijk drankje en uitgebreide BBQ. (vlees of veggie)

 

Jagersliga is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en/of diefstal op de terreinen.

Donker hout
Uitnodiging1.png
Uitnodiging2.png
kluizbl.png
Jagersliga tent.jpg

Breng zeker ook familie, vrienden, kennissen en buren mee en laat hen kennis maken met Jagersliga op deze leuke gelegendheid! 

Om een zicht te hebben op het aantal aanwezigen, vragen we wel om je sowieso via onderstaand formuliertje te registreren. 

Wil je gewoon iets komen drinken, dat kan uiteraard ook! Ook daar vragen we om te registreren tegen uiterlijk 15/08/2023.

Alvast dank bij voorbaat en tot 26 augustus!

JAGERSLIGA TEAM-O

shutterstock_614639066-2.jpg
Donker hout

REGISTRATIE

Maak je keuze

Bedankt om het formuliertje op te sturen en tot 26 augustus!

Vergeet niet om ook €20/pp over te schrijven op onze rekening.

Houten paneel

DANK AAN ONZE PARTNERS!

Oprechte dank en waardering aan onze partners voor jullie steun en samenwerking! Jullie zijn meer dan alleen partners; jullie zijn onze medestanders en vrienden. Jullie helpen ons niet alleen om te groeien, maar hebben ook bijgedragen aan de ontwikkeling van Jagersliga op verschillende niveaus. Klik op de logo's om contact op te nemen met onze partners!

Wil je ook deel uitmaken van ons partnerteam? Interesse om een tentje op te zetten op ons event? Klik op de knop voor alle info.

bottom of page