top of page

Jagersliga in de pers

"𝐖𝐚𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐭 𝐉𝐚𝐠𝐞𝐫𝐬𝐥𝐢𝐠𝐚 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐳𝐨𝐚𝐥?": horen we wel eens zeggen. Wel één van die zaken is een positief beeld van jagers in de pers krijgen en duidelijk zijn. Jagen moeten we niet verdedigen, maar uitleggen!  De jacht op een correcte manier in een positief daglicht zetten, komt de hele sector ten goede!

Klik op onderstaande logo's voor de artikelen met of over Jagersliga. 

vrtnws_logo_2022_wbg.webp
nieuwsblad logo.png
kw.webp
1200px-Logo-HLN.svg.png
1200px-TVL_Belgium_logo.svg.png
vilt logo.png

Jagersliga op tv

TV

Voor het programma 'Ja, Chef' namen wij chef Martijn Defauw van restaurant Rebelle, mee op een dagje kleinwildjacht. Ondertussen kwam Martijn ook al mee voor een drukjacht in de Oostkantons en net zoals wij, krijgt hij heel veel positieve feedback. Mensen tonen wat jacht is, is echt belangrijk. 

TV

Tijdens een dag kleinwild rond de deur en enkele dagen aanzitjacht in de Duitse Vulkaaneifel, leerden we Pascal Braeckman (de bekendste geluidsman van het Westelijk halfrond), Jan Van Eyken (gitarist van de Kreuners) en 800.000 tv-kijkers, kennis maken met jacht. Een correct en positief beeld tonen van wat jagers doen, is meer dan ooit van het grootste belang.

Sterke communicatie

Straffe communicatie? FNC (Féderation Nationale des Chasseurs) lanceerde in Frankrijk een  digitale campagne van 9 korte videos om het stereotype beeld van de jager te doorbreken.  "Wat als de jager niet is wie jij denkt dat hij is?" Op basis van dit idee heeft de FNC dus een nieuwe, heel geslaagde digitale communicatiecampagne voorgesteld. Dit is de stijl van communicatie waar de Jagersliga ook voor gaat.  Chapeau bas pour les Français!

Et pourquoi pas vous?

Avec la chasse, retrouvez votre vraie nature

Logo-fnc-declinaison-or.png

Tournee Wildfilet juli 2021

bottom of page