top of page
1-_DSC3721.jpg

SPORTINGTEAM

Ben jij een jager of sportschutter die regelmatig gaat kleischieten? Sluit je dan aan bij het Jagersliga SportingTeam! Jagersliga start met een SportingTeam om de community van jagers en sportschutters die graag eens gaan kleischieten, dichter bij elkaar te brengen.

Wie kan aansluiten?

Iedereen. Jong, oud, man, vrouw, superposé- of juxtaschutter, ervaren rot of beginnend jager. Er zijn geen vereisten behalve dat je lid bent (of wordt) van Jagersliga uiteraard. Je hoeft dus absoluut geen toptalent kleischutter te zijn. De olympische gedachte gaat boven winst. De vriendschap onderling en het uitdragen van de visie van Jagersliga gaat boven competitie.

Heb ik verplichtingen?

Geen enkele! Er zijn geen verplichtingen om bij het team aan te sluiten. We vragen dus niet om op alle weideschietingen aanwezig te zijn. Er wordt een whatsapp-groep opgericht waar alle teamleden op aangesloten zijn. Op die manier kan onderling afgesproken worden om te gaan schieten. Hoe meer mensen gaan, hoe beter uiteraard! De kalender van alle weideschietingen kan je vinden op de agenda van Jagersliga.

Wat zijn de kosten?

Omdat we geen beperkingen opleggen op het aantal mensen dat deel uitmaakt van dit team, kunnen we de kwalitatieve schietvest van Seeland en de mooie Flexfit schietpet helaas niet gratis weggeven. De winkelwaarde van deze vest en pet is €125 en wij vragen voor dit pakket €99. Het pakket wordt bij je thuis afgeleverd.

Dat geeft ons ook een bepaalde zekerheid dat mensen die deel willen uitmaken van dit team, ook effectief hun tenue zullen dragen en aan weideschietingen zullen deelnemen.

Doe je mee?

Wil jij ook deel uitmaken van dit nieuwe team? Vul dan direct onderstaand formulier in en schrijf €99 over op Jagersliga rekening BE81 3631 2791 2324. Vergeet zeker niet je NAAM & SPORTING TEAM te vermelden bij de mededeling. Peter neemt snel contact met je op! 

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen via mail naar sportingteam@jllc.be of via Whatsapp op 0486 87 84 49 .

Oh ja!

Het eerste grote event waar we massaal op aanwezig waren, was de ploegenschieting in Aalter (Eendekooi). Alle info daarvan kan je hier vinden. Dit staat ook op de Agenda van de website. Daar kan je onder andere alle weideschietingen in Vlaanderen terugvinden. Heb jij een event dat je op onze agenda wil? Mailen naar vragen@jllc.be!

JA, IK DOE MEE MET HET JAGERSLIGA SPORTINGTEAM
KIES JOUW VESTMAAT - KIJK OP MAATTABEL ONDERAAN AUB!
KIES JOUW PETMAAT
IK BEN...
Maattabel Schietvest Seeland
Maattabel Seeland.png
53-_DSC4253.jpg
bottom of page