top of page
1-_DSC3721.jpg

SPORTING

Erkende schietclub.png

TEAM

 ERKENNINGSNUMMER C02579

Ben jij een jager die regelmatig gaat kleischieten of een sportschutter die graag nieuwe mensen leert kennen? Sluit je dan nu aan bij het Jagersliga SportingTeam! Jagersliga richtte het SportingTeam om de community van jagers en sportschutters dichter bij elkaar te brengen

Wie kan aansluiten?

Iedereen. Jong, oud, man, vrouw, superposé- of juxtaschutter, ervaren rot of beginnend jager. Er zijn geen vereisten behalve dat je lid bent (of wordt) van Jagersliga uiteraard. Je hoeft dus absoluut geen toptalent kleischutter te zijn. De olympische gedachte gaat boven winst. De vriendschap onderling en het uitdragen van de visie van Jagersliga gaat boven competitie.

Heb ik verplichtingen?

Geen enkele! Er zijn geen verplichtingen om bij het team aan te sluiten. We vragen dus niet om op alle weideschietingen aanwezig te zijn. Er wordt een whatsapp-groep opgericht waar alle teamleden op aangesloten zijn. Op die manier kan onderling afgesproken worden om te gaan schieten. Hoe meer mensen gaan, hoe beter uiteraard! De kalender van alle weideschietingen kan je vinden op de agenda van Jagersliga.

Wat zijn de kosten?

Omdat we geen beperkingen opleggen op het aantal mensen dat deel uitmaakt van dit team, kunnen we de kwalitatieve schietvest van Seeland, de mooie schietpet en het FROS-lidmaatschap helaas niet gratis weggeven. De winkelwaarde van de vest, pet en FROS-lidmaatschap (daarbij ben je van 1 januari tot 31 december verzekerd op alle kleischietingen) loopt op tot €135 en wij vragen voor dit pakket €125. Het pakket wordt bij je thuis afgeleverd. Dat geeft ons ook een bepaalde zekerheid dat mensen die deel willen uitmaken van dit team, ook effectief hun tenue zullen dragen en aan weideschietingen zullen deelnemen.

 

Het lidgeld van €125 is de instapkost en is geldig voor een jaar. Vanaf het 2de jaar betaal je €30/jaar. Het Jagersliga Sporting Team is erkend als schietclub en aangesloten leden zijn vanaf de betaling van het lidgeld verzekerd voor alle kleischietingen waaraan zij deelnemen. Dat is dus ook geldig voor kleischietingen die het Sporting Team niet organiseert. 

Doe je mee?

Wil jij ook deel uitmaken van dit nieuwe team? Vul dan direct onderstaand formulier in en schrijf €125 over op Jagersliga rekening BE81 3631 2791 2324. Vergeet zeker niet je NAAM & SPORTING TEAM te vermelden bij de mededeling. Peter neemt snel contact met je op! Na een jaar nemen wij opnieuw contact met je op.

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen via mail naar sportingteam@jllc.be of via Whatsapp op 0486 87 84 49 .

Oh ja!

Het eerste grote event waar we massaal op aanwezig waren, was de ploegenschieting in Aalter (Eendekooi). Alle info daarvan kan je hier vinden. Dit staat ook op de Agenda van de website. Daar kan je onder andere alle weideschietingen in Vlaanderen terugvinden. Heb jij een event dat je op onze agenda wil? Mailen naar vragen@jllc.be!

JA, IK DOE MEE MET HET JAGERSLIGA SPORTINGTEAM
KIES JOUW VESTMAAT - KIJK OP MAATTABEL ONDERAAN AUB!
KIES JOUW PETMAAT
IK BEN...
Maattabel Schietvest Seeland
Maattabel Seeland.png
53-_DSC4253.jpg
bottom of page