top of page
beeld versnijden jagersliga.png
logo nice to meat.png

Dat jagen veel meer is dan schieten, dat weet elk rechtgeaard jager. Na het schot volgt het ontweiden, daarna het versnijden en als laatste het klaarmaken van dat overheerlijke stukje vlees. De workshops ontwijden en koken volgen nog, maar de workshops 'versnijden' komen er opnieuw aan!

Vorig jaar waren de 50 beschikbare plaatsen op minder dan 1 dag allemaal volzet. De workshops duren telkens 3u en zijn met maximaal 5 deelnemers. Kijk hieronder wat er nog vrij is!

Donker hout

WEST-VLAANDEREN

VOLLEDIG VOLZET

 

OOST-VLAANDEREN

VOLLEDIG VOLZET

VLAAMS-BRABANT

VOLLEDIG VOLZET

LIMBURG 2023

VOLLEDIG VOLZET

ANTWERPEN 2023

VOLLEDIG VOLZET

shutterstock_777846682.jpg
Houten paneel

INSCHRIJVEN VOOR VOLGENDE CURSUS?

mailen naar peter@jllc.be

 

WAT KRIJG JE?

Elke deelnemer krijgt:

  • 3 uur les van een uitmuntende leraar

  • 2 messen om degelijk mee te versnijden

  • 2 wildhaken om het wild op te hangen

  • 1 exclusieve geborduurde Jagersliga schort

 

EXTRA INFO

De everzwijnen die versneden worden, zijn voorzien van een negatief trichinenonderzoek. De mensen die dat willen, kunnen via de lesgever ook een beenderzaag (€70) bestellen. Gelieve dat in het onderstaande formulier aan te duiden. Er wordt bij de lesgevers drank voorzien aan €1/consumptie . Deze workshop is voor leden van Jagersliga.

De workshops gaan door onder voorbehoud van wild uiteraard. Lukt het niet op de afgesproken dag, dan zal een latere datum bepaald worden.

WAT DE DEELNEMERS

ER ZELF VAN VINDEN?

WEST-VLAANDEREN

Leerrijke cursus. Lesgever uit de praktijk, die kennis doorgeeft waar we zelf mee aan de slag kunnen. Een mooi voorbeeld zijn de verschillende omstandigheden te velde die er zijn tijdens de ontwijding en hoe er op in te spelen. Dit is wat ik als lid verlang van een vereniging: eenvoudige praktische zaken meekrijgen van ervaren mensen waar je zelf direct mee aan de slag kan. Van de Jagerij bestaan geen boeken, kennis moet doorgegeven worden!

Jonas B.

bottom of page