top of page
Jagersliga tent sponsordossier.jpg
gamefair logo wit.png

ZET 24/25/26 MEI IN JE AGENDA!

Jouw favoriete Jachtvereniging zet op 24, 25 en 26 mei 2023 zijn prachtige tent opnieuw op in het prachtige kasteeldomein Duras te Sint-Truiden tijdens de 3de editie van Gamefair België! De organisatie van deze beurs, is niet aan zijn proefstuk toe en organiseert ook de succesvolle jachtbeurs op landgoed Velder in Nederland. Jacht&Buitenleven is al vele jaren een naam bij de Nederlandse jager en jaarlijks zakken meer dan 10.000 mensen af naar Liempde. Ook heel wat Vlamingen trekken dan ook de grens over. 

foto kasteeldomein duras
hoedje en verrekijker
Donker hout

Uiteraard treft u op deze Vlaamse editie alles aan wat deze beurs al meer dan 10 jaar zo uniek maakt in Nederland:

WAPEN- EN OPTIEKMERKEN // LUCHTDRUKWAPENS //  KLEISCHIETEN // BOOGJACHT // JACHTWINKELS // KLEDING // NATUUR // WORKSHOPS VOOR KINDEREN // DEMO'S MET SCHAPEN // JACHTHONDEN // ROOFVOGELS // TERREINAUTO'S // CULINAIRE SENSATIES // BBQ WEDSTRIJDEN // KINDERBOERDERIJ // BOURGONDISCHE AMBIANCE // LIVE MUZIEK // SPECIAALBIEREN

 

GRATIS TOEGANG TOT 12 JAAR. 

Houten paneel
ticket gamefair vlaanderen
ticket gamefair vlaanderen

TICKETS

Bestel je tickets via onderstaande knop! Kinderen tot 12 jaar betalen niet. Eerst aangeven hoeveel tickets je wenst te bestellen. In het volgende scherm vul je de gegevens in van degene die de tickets afrekent en daaronder de namen zoals deze op de kaarten moeten komen. Na het afrekenen krijgt u via de mail een downloadlink waarmee u de tickets als pdf kunt downloaden. Uitprinten of  bewaren op uw mobiele telefoon en laat de QR code bij de kassa scannen. Zo simpel als iets.

Knop

JE VIND ONS OP DOMEIN DURAS

bottom of page