top of page
logo.png

ZET JE  & DEUR OPEN!

6D8BED41-D6BA-4EC2-B80A-AE9C8E9C695F.jpeg
Logo-Kinderkankerfonds.png

Als we als ons goed hart kunnen tonen, dan moeten we dat gewoon doen! Dat we dat kunnen doen met onze favoriete jeep, land rover, toyota, suzuki of andere offroader, is mooi meegenomen! 

Op zaterdag 9 september zoekt het kinderkankerfonds 120 offroaders om kankerpatientjes en hun familieleden eens een dag zonder zorgen te laten beleven. Niets mooier dan een lach op hun gezicht te toveren. We rekenen op jullie!

Uiteraard is dit geen extreem parcours, maar een leuke uitstap voor de kinderen.

Praktisch afspraken

Zaterdag 9 september om 14u afspraak aan het Scholencomplex Mariagaard, Oosterzelesteenweg 80 te Wetteren.

REGISTREREN KAN TOT 6/09/2023!

De toch begint om 15u en zal ongeveer 2u duren. De toch is onder begeleiding van de politie en zal in de grote regio rond Wetteren zijn met ook verschillende kleine landweggetjes. Het is dus geen zwaar offroad parcours. De organisatie heeft ook een verzekering afgesloten voor eventuele ongevallen tijdens de rit (dus niet onderweg naar en van het event). Elke deelnemer krijgt ook 2 drankjes van de organisatie. De organisatie kreeg toestemming van de politie om kinderen jonger dan 5 jaar (die onder begeleiding van één van de ouders meegaan), op de schoot te laten zitten zodat zij ook mee kunnen een 4x4's die maar 1 plaats zouden hebben. Er worden hiervoor geen pv's uitgeschreven.

Registreren

Hoeveel vrije plaatsen heb ik in mijn 4x4?
bottom of page