top of page
shutterstock_2445263367 (1).jpg

JACHTAGENDA

Dat er tegenwoordig ook in de jachtsector heel wat apps en websites zijn, is leuk, maar een groot deel van de jagers blijft toch fan van traditie en van eenvoud en zij willen ook iets tastbaars vasthouden. 

Speciaal voor hen heeft Jagersliga een echte Jachtagenda van zo maar eventjes 92 bladzijdes en dat in zakformaat van 10x15cm en een halve centimeter dik.

Naast uiteraard een agenda van 2024-2025-2026 kan je er ook volgende in terugvinden:

 1. Openingstijden Vlaanderen & Wallonië

 2. Zonsop/ondergang 2024-2025-2026

 3. Maanstanden 2024-2025

 4. Belangrijke contactgegevens

 5. Contactgegevens nazoekverenigingen

 6. Tableau leggen - Jachtethiek

 7. Tabellen voor tellingen en afschot

 8. Jachtvoorwaarden

 9. Interessante links

 10. ...

shutterstock_1421816207 [Omgezet].png
Jachtagenda 2024.png

VOORDELEN VAN EEN PAPIEREN AGENDA!

 1. Tactiele ervaring: Het fysieke aspect van het vasthouden en bladeren door een papieren agenda is voor heel wat mensen een veel meer bevredigende ervaring dan het scrollen door een digitale app. Het kan ook gemakkelijker zijn om notities te maken en snel door de pagina's te bladeren.

 2. Minder afleiding: Een papieren agenda heeft geen meldingen of andere afleidingen die je aandacht kunnen afleiden. Zeker tijdens het jagen. Het kan helpen om je gefocust te houden op de taak of het evenement waaraan je werkt.

 3. Geen batterij nodig: Je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen van een papieren agenda. Ze zijn altijd beschikbaar, zelfs als je geen toegang hebt tot elektriciteit.

 4. Overzichtelijkheid: Voor sommige mensen is het gemakkelijker om een overzicht te krijgen van hun planning wanneer ze deze op papier zien, in plaats van op een klein scherm van een apparaat.

 5. Persoonlijke touch: Je kunt je papieren agenda aanpassen en decoreren op manieren die bij je persoonlijkheid passen. Dit kan het gebruik ervan leuk maken en een gevoel van eigenaarschap creëren.

 6. Privacy en beveiliging: Hoewel veel apps geavanceerde beveiligingsfuncties hebben, voelen sommige mensen zich comfortabeler met het bijhouden van hun gevoelige informatie in een fysieke, privéagenda waar geen hackers bij kunnen.

Hoewel digitale agenda-apps handig zijn vanwege hun mobiliteit en synchronisatiemogelijkheden, zijn papieren agenda's nog steeds aantrekkelijk voor mensen die de voorkeur geven aan een meer traditionele benadering van planning en organisatie. 

Onze agenda's zijn gratis te verkrijgen voor onze leden op de events waar wij aanwezig zijn. Dat zijn onder andere op zaterdag 20 april op de belevingsdagen van Jagter en 24-25-26 mei op Gamefair in Sint-Truiden. 

Daarnaast sturen we de agenda's ook op naar leden die graag één thuis ontvangen. De enige kost die wij hiervoor aanrekenen is de verzend- en behandelingskost van €7,50. Die kost kan je overschrijven naar rekeningnummer BE81 3631 2791 2324 met vermelding 'JACHTAGENDA' 

Alvast heel veel plezier ermee!

ONLINE BESTELLEN
Bestand uploaden

Met grote dank aan onze partners die dit mogelijk gemaakt hebben!

Klik op de logo's en breng een bezoekje aan hun website.

bottom of page