top of page

Aanrader



Op 𝟕/𝟏𝟐/𝟐𝟎𝟐𝟐 organiseert Limburgse Milieukoepel vzw , Natuurpunt Limburg en Limburgs Landschap vzw een groot debat: 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐮𝐫, 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐥𝐨𝐨𝐬? 𝐇𝐞𝐭 𝐰𝐢𝐥𝐝(𝐞) 𝐝𝐞𝐛𝐚𝐭


Er wordt teruggekeken op 50 jaar natuurbehoud in Limburg, maar er wordt vooral vooruit gekeken. Want hoe moet het verder met de biodiversiteit en de wilde natuur in onze provincie? Deze hamvraag wordt voorgelegd aan Dirk Draulans (bioloog, journalist) en Ignace Schops (directeur Nationaal Park Hoge Kempen en voorzitter BBL). Zij nemen je mee in hun verhalen over soortenrijkdom en gaan nadien ook in debat. Samen met Valerie Del Re (directeur Greenpeace België) verdedigen zij de standpunten van de natuur- en milieubeschermers.

Baron de Villenfagne de Vogelsanck, Lotte Arkens (voorzitster Groene Kring Limburg, boerin, advocate), Thomas Linssen (melkveehouder, jager, bestuurder Jagersliga) en anderen vertolken de visie van de jagers, landbouwers en ondernemers.

Francesca Vanthielen is moderator en legt de panelleden het vuur aan de schenen! Zet het alvast in jullie agenda, het beloofd een boeiende avond te worden!


𝐖𝐚𝐧𝐧𝐞𝐞𝐫? woensdag 7 december 2022 om 19u30. 𝐖𝐚𝐚𝐫? CC Muze (Schouwburg), Marktplein 3, 3550 Heusden-Zolder 𝐏𝐫𝐢𝐣𝐬? €10.00 𝐈𝐧𝐬𝐜𝐡𝐫𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧? https://www.limburgsemilieukoepel.be/.../het-wild-debat/...



70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page