top of page

Cadeautjes?


Het is weer die tijd van het jaar... de eindejaarsfeesten. Voor mij persoonlijk betekent dit een jaarlijks weerkerende stress om het juiste cadeau voor mijn familie te kunnen vinden. Ik maak de laatste jaren gebruik van verlanglijstjes, zo weet de Kerstman wat te brengen. Om het voor jou en je familie wat gemakkelijker te maken, maakte ik een verlanglijstje voor de jager. Ik doe enkele voorstellen, maar de lijst is echter oneindig.GEHOORBESCHERMING

In de jacht is gehoorbescherming onontbeerlijk. Kies voor warme oren met een hoofdtelefoon of kies voor op maat gemaakte oordoppen.


VEILIGHEID

Maak veiligheid nog leuker met bijvoorbeeld een gepersonaliseerd fluohesje. Zo zie je de jager niet alleen van ver aankomen, maar weet je ook wie er aankomt.


WARME VOETEN

Voor de jager die graag warme voeten heeft, zijn merinos wollen sokken onmisbaar.


WARME HANDEN

Voor warme handen kan je kiezen voor handwarmers voor eenmalig gebruik. Deze handwarmers geven enkele uren warmte af en zorgen ervoor dat de handen steeds klaar zijn voor het plaatsen van het perfecte schot.


VERWARMDE KLEDIJ

Als het wat meer mag kosten, kan je gaan voor herbruikbare verwarmde kledij. Dit is ook duurzamer voor het milieu.


JACHTBOEKEN

Voor de jager die ook thuis niet genoeg van de jacht kan krijgen zijn er enkele mogelijkheden, zoals enkele heerlijke boeken met jachtervaringen en tips.
JACHTKUNST

Ook een prachtig kunstwerk of een jachttrofee in huis, doet je weg mijmeren naar mooie jacht momenten.


WILDBRAADBOEKEN

Voor de jager die graag in de keuken staat, is een kookboek met heerlijke recepten een goed idee.


RESTAURANTBON

Voor de jager die dan weer liever de beentjes onder tafel schuift, hebben we op onze site enkele aan te bevelen restaurants staan. Bij hen kan je zeker terecht voor een cadeaubon om ongetwijfeld de vingers van af te likken.


JACHTDAG

Niets zo mooi als een jachtdag cadeau geven aan een startend jager. Nogal wat startende jagers zijn erg zoekende naar mogelijkheden. Indien je dat wil, dan kan dat ook via Jagersliga verloot worden.


WAPENONDERHOUD

Om lang te kunnen genieten van je geweer is regelmatig onderhoud heel belangrijk. Een uitgebreide onderhouds-set kan ervoor zorgen dat het reinigen van het wapen toch iets aangenamer is.


JACHTRUGZAK

Voor de jager die ook met de feestdagen in het jachtrevier te vinden is, kan een rugzak een welgekomen cadeau zijn.JACHTJUWEEL

Dit is het cadeau bovenaan mijn eigen verlanglijstje! Een prachtig jachtjuweel. Misschien een goed idee voor de jager om aan zijn vrouw cadeau te doen, ter compensatie voor de eenzame weekends?


LIDMAATSCHAP JAGERSLIGA

Wat je ook kan doen is jezelf of een familielid een lidmaatschap van Jagersliga cadeau doen! Als VIP-lid ontvang je in vanaf december 2023 een prachtig jachtmes. Jagersliga zet zich in voor het behoud van de weidelijke jacht en de verdediging van de belangen van alle Belgische jagers en buitenlandse jagers die in België jagen.
Heel veel van bovenstaande items zijn te koop bij de betere jachthandelaar.

Alvast veel succes met de zoektocht!


Met weidelijke groet,

Evelien Van den Bossche

Jagersliga Team-A verantwoordelijke

293 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page