top of page

Enquête



Beste leden,


Om het beheer van everzwijnen te verbeteren, hebben wij uw inzicht nodig. Aangezien u op een bepaalde wijze iets te maken heeft met het beheer van everzwijnen in Vlaanderen, ontvangt u deze mail. Uw input hierover is voor ons van groot belang, daarom zouden wij u vragen om deze enquête in te vullen: https://s.datad.be/beheereverzwijnen

De enquête wordt afgenomen in opdracht van het Agentschap Natuur en Bos (ANB) en met de samenwerking van het Instituut voor Natuur en Bosonderzoek, Hubertus Vereniging Vlaanderen, Natuurpunt, Jagersliga, Boerenbond, Limburgs Landschap en de Vlaamse provincies. Aan de hand van de gegevens krijgen we een beter zicht op de acties die op het terrein uitgevoerd worden. Door te begrijpen wat er daadwerkelijk gebeurt in de praktijk - dus ook door uw ervaringen - kunnen we gezamenlijk beter bepalen welke inspanningen nog nodig zijn.

Natuurlijk is het mogelijk dat u niet over alles op de hoogte bent of enkele dingen minder goed weet. Maar ook dan is uw mening even waardevol voor ons! Daarom vragen we u nogmaals om zeker uw tijd te nemen en deze enquête in te vullen. Verder zou het ons ook helpen mocht u andere mensen kennen die iets te maken hebben met de everzwijnproblematiek. Aarzel niet en stuur deze mail gerust door naar hen.

Deze enquête neemt ongeveer tien minuten in beslag. De bevraging zou afgesloten worden op 23 april 2024.

Wij danken u van harte om deze vragenlijst in te vullen.


Hartelijke groeten,

Stuurgroep Faunabeheerzone-overleg

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page