top of page

Opleiding jachtexamen


©photo by fre


Het voorbije weekend ging ik met enkele van de instructeurs op uitstap. Het doel: evalueren van de oefendagen afgelopen jaar en onze verfijnen van onze eigen technieken. We trokken naar de prachtige schietstand Sains-lès-Marquion in Frankrijk. Het was een regenachtige en koude dag, maar het gezelschap was verwarmend.


We maakten van de gelegenheid gebruik om ook ons Sporting Team nog eens in de kijker te zetten, door het dragen van de mooie schietvesten. Meer info over het Sporting team kan je hier vinden.


Omdat we het heel belangrijk vinden onze lessen steeds beter te maken, is een evaluatie nodig. We bespraken de voorbije oefendagen en noteerden enkele werkpunten die we meenemen naar volgend jaar. Tijdens de dag doorliepen we de verschillende schietstanden en verbeterden we onze technieken door ook van elkaar te leren. De kleiduiven vlogen snel en hoog, maar met goeie tips wist ik er toch enkele te raken.


Ik denk dat zelfevaluatie onmisbaar is om te kunnen groeien. Dat is ook zo in de jacht. Je plaatst een schot en mist, vraagt jezelf af waar het mis ging en hoe je dat anders zou kunnen doen. Spreek hierover met collega-jagers, leer van elkaar. Want kennis kan je vermenigvuldigen door het te delen. Dat is wat onze instructeurs ook tijdens de oefendagen met veel passie doen en daar wil ik heel graag ALLE instructeurs en helpers voor bedanken, merci toppers!


Ben je of ken je aspirant jagers die volgend jaar jachtexamen willen doen? Wij zullen ook volgend jaar van de partij zijn met nieuwe oefendagen.


See you then!


Met weidelijke groeten

Evelien Van den Bossche

Jagersliga Team A

122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Goed gezien

コメント


bottom of page