top of page

Restaurant Koevert.Laat u verleiden door heerlijke gerechten uit de open keuken van Grill-restaurant Koevert te Kerkhove, het hart van de Vlaamse Ardennen waar elke liefhebber van de verfijnde keuken zijn hartje kan ophalen.

De pittige geuren van hun grillgerechten verwelkomen u bij aankomst. Tijdens de eindejaarsperiode staat er vanzelfsprekend een stukje wild op het menu en bij mooier en warmer weer kunt u heerlijk lunchen in de ruime tuin.


Ziet u het wat groter dan heeft het zaaltje van restaurant Koevert alles wat u nodig hebt om de gasten van uw privéfeest in de watten te leggen.

Wilt u een bezoek aan ons restaurant combineren met een overnachting, neem dan gerust een kijkje op onze website. Hier vindt u verschillende uitmuntende locaties zodat u uw batterijen volledig kan opladen in de mooie pittoreske Vlaamse Ardennen.


Jagersliga kwam al heel geregeld over de vloer in het aparte zaaltje waar een vergadering bij het haardvuur met een lekker stukje wild, net iets leuker is. Ook de eerste oprichtingssamenkomst ging hier door.


Met culinaire groet, Wim Loontjens81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Goed gezien

Commentaires


bottom of page