top of page

Steun Klein Brabant Shooting ClubBeste sportvriend,


Velen onder jullie zullen veronderstellen dat ons project gecrasht is, anderen zijn misschien boos door het feit dat wij niets van ons laten horen. Wel, wij hanteren een totale radiostilte uit strategische overwegingen. Daarnaast zijn onze dossiers zodanig complex dat het quasi niet meer valt uit te leggen...


Onderaan de pagina kan u een kort overzicht van onze lopende procedures vinden. Overschouw dat eventjes met aandacht en dan beseft u dat wij de afgelopen 2 jaar niet hebben stilgezeten en dat we in administratief/juridisch kluwen zitten. Echter, opgeven staat NIET in ons woordenboek en ons dossier is gewoonweg te sterk om te laten kelderen door een gemeentelijke overheid die zich bedient van leugens, bedrieglijke verklaringen, machtsafwenteling en het voeren van nutteloze procedures met verkwisting van overheidsmiddelen.

Daarom hebben we nu (nogmaals) een dossier ingediend waarbij de gemeente ons niet langer kan blokkeren omdat het nu rechtstreeks bij de deputatie van Antwerpen zit. In het kader van deze laatste (huidige) aanvraag moeten wij opnieuw een infoavond organiseren (waarbij we alle details van onze huidige aanvraag zullen bespreken).

Tijdens de vorige infoavond zijn wij door een handvol hooligans (tegenstanders van de schietstand) gesaboteerd met groot jolijt van de aanwezige mandatarissen.


Deze keer willen we het anders aanpakken en vragen we om uw steun. Ik zou jullie willen vragen om massaal aanwezig te zijn en zo, gewoon door jullie aanwezigheid, jullie steun te tonen aan het kleiduifschieten en onze dossiers. Deze info-avond vindt plaats op 6 februari 2024 om 18h30 in De Nieuwe Ark in 2870 Ruisbroek, Kerkstraat 34. 

Ter info: er wordt een verslag opgesteld van deze infoavond (en de aanwezigen). Een sterk signaal, door jullie massale aanwezigheid, dat onze sport wel degelijk zijn plaats heeft in Vlaanderen zal door de deputatie Antwerpen niet onopgemerkt voorbijgaan. Het voortbestaan van deze prachtige sport in Vlaanderen kan alle mogelijke steun gebruiken. We rekenen op u! Als u aanwezig zal zijn op deze infoavond vragen wij om een bevestigingsmail te sturen naar info@shootingclub.be zodat we kunnen inschatten hoeveel medestanders we mogen verwachten. Ook vragen we u om zeker 30 minuten op voorhand aanwezig te zijn en eerst op de voorste rijen plaats te nemen. Verder wensen wij jullie allen een gezond en succesvol 2024 toe,


Werner en het KBSC team


Stroomschema KBSC
.pdf
Download PDF • 333KB

116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page