top of page

U was geweldig


Afgelopen weekend trok Jagersliga voor het derde jaar op rij naar Sint-Truiden voor het jaarlijks buitenevent Gamefair op kasteeldomein Duras. Donderdag stand opzetten, vrijdag, zaterdag en zondag beursdagen, zondagavond afbreken en maandag poetsen en inventaris maken.

In eerste instantie wil ik iedereen die zich heeft ingezet bij het opzetten van de stand, bij de ledenadministratie, bij de PR, bij de catering, bij de afbraak, bij de sociale media en bij het poetsen, enorm bedanken voor hun inzet. Tegenwoordig is het niet gemakkelijk meer om echt gedreven mensen te vinden die zich zomaar ergens willen voor engageren. Ik ben erg trots op dit hele team!


Daarnaast willen wij, en ik spreek in naam van alle Jagersliga teamleden, ook onze dankbaarheid tonen naar de organisatie die enorm zijn best heeft gedaan om het terrein zo goed mogelijk te leggen zodat zowel standhouders als bezoekers toch nog een aangenaam weekend hadden. Vrijdag kwam de regen met bakken uit de hemel gevallen waardoor tientallen wagens vast kwamen te zitten. Het hele Gamefair-team is bijna de hele nacht blijven doorwerken. Chapeau! Aan weersomstandigheden kunnen we helaas niets doen, aan een negatieve houding gelukkig wel.


Uiteraard willen we ook iedereen die na het zien van de modderbeelden op sociale media, toch langsgekomen zijn, bedanken! Dankzij jullie werden zaterdag en zondag 2 hele goeie dagen. De thuisblijvers hadden zoals gewoonlijk ongelijk.


Ons fotoalbum van Gamefair kan u hier bekijken.


Met weidelijke groet en tot volgend jaar op Gamefair!


Kristof Vandewoestijne

Team Nationaal

205 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page