top of page

Wat zegt u?


ᵖʰᵒᵗᵒ ᵇʸ ˢʰᵘᵗᵗᵉʳˢᵗᵒᶜᵏ

Ik draag al sinds het begin van mijn "jachtcarrière" de Peltor protac Hunter als gehoorbescherming. Deze hoofdtelefoon doet heel goed zijn werk en ik heb altijd warme oren op een koude jachtdag. Maar het grootste nadeel is dat de hoofdtelefoon vaak in de weg zit.

Gehoorbescherming is onmisbaar, aangezien geluiden boven 120 decibel onmiddellijke gehoorschade geven. Een geweerschot gaat hier gemakkelijk over. Ik heb gekozen voor een actieve gehoorbescherming om ervoor te zorgen, dat ik nog altijd kan communiceren tijdens de jacht of in de schietclub.

Vastberaden ging ik op zoek naar een compactere versie. Daar kocht ik de "grizzly ear predator pro shooting earmuffs". Ik had gehoord dat deze actieve oordoppen een ideale oplossing zijn.

Ik heb de voorbije weken de grizzly ears uitgebreid getest en kan zeggen dat ze absoluut hun geld waard zijn. Omdat ik zelf altijd eerst reviews lees voor ik investeer, heb ik voor jullie hieronder de voor- en nadelen van het product opgesomd.


Wat zijn de voordelen:


 • Verschillende opzetstukken zodat ze zeker in ieder oor passen;

 • Versterken omgevingsgeluiden waardoor communiceren gemakkelijk blijft;

 • Hebben een bluetooth functie;

 • Via bluetooth kan je ze verbinden met een walkie talkie (als die bluetooth functie heeft natuurlijk);

 • Vermindert geluiden boven 85dB;

 • Batterijen gaan lang mee en de oordoppen zitten in een handig oplaadbaar doosje. Als de batterijen leeg zijn, even 30min in het doosje en je kan weer verder voor enkele uren;

 • Oordoppen zijn waterproof;

 • Het compacte ontwerp zit niet in de weg bij het schieten;

 • Heel goede prijs-kwaliteit verhouding.


Enkele kleine minpunten vind ik persoonlijk:


 • Demping in een schietstand is minder sterk is dan de Peltor protac Hunter, maar voor mij persoonlijk zeker nog voldoende;

 • Je kan niet verbinden met bluetooth en tegelijk de dempende functie gebruiken;

 •  Als laatste dat ik nu koude oren heb op een frisse jachtdag.


Misschien review ik volgende maand dan maar de warmste jachtmutsen. Van welke producten zou jij graag een review lezen? Mail me op evelien@jllc.be


Met weidelijke groeten,

Evelien Van den Bossche

Team Jagersliga

74 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Goed gezien

1 Comment


Hey, ik gebruik nu ook de grizzly ears en zelfs indoor vind ik ze perfect. 👍😁 wel even wennen aan de earbuds als je dit niet gewend bent, maar inderdaad, je hoort alles perfect tot je een schot lost. Ik kan ze ook enkel maar aanraden 😁

Like
bottom of page