top of page

Workshop wedstrijd "Tournee Wildfilet".


Op vrijdag 15 april was het zover. De langverwachte en een aantal keer uitgestelde workshop door corona in Terneuzen, kon eindelijk doorgaan. Deze workshop hadden we gewonnen door mee te doen de voorbije zomer aan de wedstrijd ‘Tournee Wildfilet’. Uitstel was dus zeker geen afstel!


Na een warm welkom door enkele bestuursleden van de Jagersliga en een drankje konden we van start gaan.

Eerst kregen we een professionele uitleg door Peter De Clercq over de verschillende soorten hout en houtskool die je kunt gebruiken bij de Yakiniku Barbecue.

Daarna stelde hij het menu voor dat we samen als groep gingen klaarmaken. Gelukkig gebeurde dit onder zijn deskundig toezicht en met de nodige hulp.

Het aperitief hapje bestond uit gerookte oesters op een bedje van andijvie en een sabayon van Hoegaarden.

Als voorgerecht maakten we een pasta met bospaddestoelen en reebiefstuk en als laatste kwam dan het hoofdgerecht; reebout in een zoutkorst met krielaardappeltjes en gegrilde groentjes.


Dit menu met een glas rood bij was een festijn en resulteerde in veel toffe babbels onder de jagers. Het was een super gezellige avond waar we niet alleen heerlijk hebben gegeten en veel hebben bijgeleerd over wild op de barbecue en waar ook nieuwe vriendschappen zijn ontstaan !

Bedankt Jagersliga, Peter De Clercq en Yakiniku Terneuzen!

Met weidelijke groeten!

Koenraad Asselman en Leen59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Goed gezien

Комментарии


bottom of page