top of page

Lidmaatschap Jagersliga

Jagersliga startte op eind 2020 en daarom zijn december en januari de 2 maanden waarop de meeste vernieuwingen gebeuren. Redenen om te vernieuwen zijn er meer dan voldoende. Lees hier na wat je als lid allemaal krijgt en wat Jagersliga allemaal doet met de lidgelden.


Het zijn zware economische tijden voor heel veel mensen en daarom beslisten wij om het lidgeld ook dit jaar niet op te slaan en uiteraard krijgt elk jagend lid ook een mooi cadeau.

De Nimrod-leden ontvangen opnieuw de mooie en handige JLLC-Buff waarvan we horen dat heel veel mensen er heel tevreden van zijn. Als je hem veel draagt, dan kan je na een jaar wel een nieuwe gebruiken. Voor de VIP-leden kiezen we elk jaar een nieuw cadeau. Jagersliga kiest in eerste instantie steeds voor kwaliteit en dit jaar werd gekozen voor een uitzonderlijk model van het gerenommeerde messenmerk PUMA.De PUMA SGB Hunter heeft een prachtige handgreep en is gemaakt van olijfhout, een natuurlijk materiaal waardoor geen enkel mes hetzelfde is. Door de rondingen van de greep ligt deze erg prettig in de hand. De handgreepschalen worden bij elkaar gehouden door 2 bronskleurige klinknagels. In de handgreep is een prachtig schild met het logo van PUMA SGB gezet. Het lemmet is gemaakt van 1.4116-staal, een Duitse staalsoort die goed scherp blijft en prima zelf te slijpen is. De handgreep en het lemmet worden gescheiden door een fraaie bolster gemaakt van messing. Deze functioneert tevens als fingerguard, waardoor je vingers zelfs tijdens de zwaardere snijtaken veilig zijn. Het mes wordt geleverd met een lederen schede.


PUMA is een oud, Duits messenmerk. Ze produceren ruim 250 jaar messen in het Duitse Solingen en staan van oudsher bekend om hun ijzersterke, traditionele jachtmessen. Het ontwerpproces en de kwaliteitscontrole vinden namelijk nog steeds plaats op het hoofdkantoor. Op deze manier begint en eindigt elk mes in Solingen, Duitsland.

Het combineert een verbazingwekkend aantal functies in één mes. Het lemmetpunt is in clip point vorm en daardoor zeer effectief. Het snijvlak is bolvormig aan de voorkant en wordt effectief verlengd door het gebogen verloop ("recurve"). Bovendien is het zwaartepunt van het mes naar voren verplaatst en biedt het de gebruiker meer slagkracht dan perfect rechte messen. Het handvat heeft ook een speciaal kenmerk: het is aan het volledige vlak vastgeklonken en gemaakt van fijn olijfhout! Dit geeft dit mes een bijzonder samenhangend en stijlvol uiterlijk. Dit mooie en praktische mes zal jullie alvast veel plezier brengen. (Winkelwaarde €129)


Ook VIP worden en dit prachtige mes ontvangen? Scan onderstaande QR-code!


Alvast veel plezier ermee!

Kristof Vandewoestijne

Team Nationaal

750 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Goed gezien

Comments


bottom of page