top of page

Gerechtigheid en eerherstel.De laatste dagen verschenen verschillende persartikels: "Verdwijning Naya wordt officieel een "cold case". Jagersliga wil daar op dit moment enkel heel kort op reageren:


Jagersliga blijft 100% achter de familie Vanhelden en alle andere mensen staan die, zo blijk nu, onterecht aangeklaagd, bespot, beschimpt en bedreigd werden. Hetgeen gebeurd is, kan echt niet en moet rechtgezet worden. Op alle mogelijke wettelijk toegestane manieren!

Jagersliga staat in direct contact met de familie Vanhelden en andere valselijk beschuldigde mensen en van zodra een 'case' afgesloten wordt, dan kunnen de betrokkenen het dossier opvragen. Het parket heeft dan maximaal 3 maanden de tijd om daarop te antwoorden en het dossier over te maken. Van zodra het dossier en de documenten vrijgegeven worden, zullen wij ons daar samen met de familie Vanhelden en met meester Muylle van advocatenkantoor Vermassen in verdiepen om te zien welke acties er genomen kunnen worden.

Wat Jagersliga betreft zal dit hoofdstuk dus ook dan pas afgesloten zijn! We houden jullie uiteraard op de hoogte!Met weidelijke groet, Team Jagersliga689 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Goed gezien

コメント


bottom of page